Theoriecursus Groningen

Auto, Motor en Scooter Theorie in 1 dag in Groningen

Wekenlang het CBR theorie examen oefenen, saaie auto, motor of scooter theorie in je hoofd stampen en je ondertussen maar zenuwachtig maken, daar heeft niemand zin in. Wij bij TheoriePro snappen dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat jij de theoriecursus én het officiële examen op dezelfde dag kan afronden, en je er daarna nooit meer zorgen over hoeft te maken. Onze turbo theorie in 1 dag cursus zorgt ervoor dat jij binnen een paar uur alles weet op het gebied van verkeersregels, -veiligheid en -risico’s en helemaal klaar bent voor het CBR theorie examen. Onze unieke methode, examengerichte cursus en intensieve training maken dat ruim 90% van onze kandidaten glansrijk slaagt voor het CBR examen. In 1 dag. Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan voor theorie in 1 dag in Groningen.

Theorie in 1 dag: alles komt aan bod

Dankzij de intensieve eendaagse cursus ben jij in 1 dag klaar voor het officiële CBR theorie examen. Onze trainers leggen alles in Jip en Janneke-taal uit en herhalen de stof gedurende de dag regelmatig, zodat de informatie goed blijft hangen. Daarnaast voorzien zij jou van handige ezelsbruggetjes, die ervoor zorgen dat de benodigde informatie snel weer terugkomt tijdens het examen. Ook strikvragen worden door de trainers behandeld. Zo weet jij ze op het moment suprême te herkennen en trap je er niet in. Zo word je binnen 1 dag klaargestoomd voor het CBR theorie examen. Onze trainers laten zien dat wekenlang theorie oefenen helemaal nergens voor nodig is.

Onderwerpen CBR theorie examen

Van gevaarherkenning, wetten en verkeersregels tot aan verkeersinzicht en risico’s: de auto, motor en scooter theorie komt tijdens de eendaagse cursus in vogelvlucht voorbij. Doordat je het CBR examen direct na de cursus doet weet je zeker dat alles nog vers in je geheugen zit. En zo niet, dan helpen de ezelsbruggetjes je wel uit de brand. Onze unieke werkwijze heeft ervoor gezorgd dat ruim 90% van onze kandidaten daadwerkelijk in 1 dag weet te slagen voor het CBR examen. Zelfs deelnemers met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD slaagden na onze auto theorie cursus in 1 dag.

Examen, lunch en drankjes

De intensieve eendaagse theoriecursus gaat ’s ochtends vrij vroeg van start. Wij verzorgen koffie en thee. Neem zelf eten en drinken mee voor jezelf. Na een aantal uren met elkaar en onder begeleiding van onze trainers de theorie oefenen ben jij klaar voor jouw CBR examen. Wij lopen met jou mee naar het CBR centrum in Groningen. Het examen is al voor jou door ons gereserveerd, daar hoef je je niet druk over te maken.

Turbo Theorie: jouw auto, motor en scooter theorie in 1 dag halen in Groningen?

Aanmelden voor onze theorie in 1 dag is heel eenvoudig, en kan gewoon via onze website. Nadat jij ons laat weten op welke locatie jij graag zou willen aanhaken bij onze theorie in 1 dag laten wij jou weten op welke datum en op welk tijdstip je verwacht wordt. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan op verschillende manieren: via het contactformulier dat je op onze website vindt, ons e-mailadres of telefoonnummer (06-14238378), maar ook via WhatsApp (06-14238378) of een van onze sociale mediakanalen. We zien je graag verschijnen op onze cursuslocatie in Groningen om samen het theorie examen te oefenen!