Theoriecursus in 1 dag

TheoriePro cursus: haal jouw theorie examen in 1 dag

Maandenlang je theorie examen oefenen om je eindelijk echt helemaal te kunnen richten op de praktijk van het autorijden: dat is helemaal nergens voor nodig. Bij TheoriePro haal je jouw CBR examen in 1 dag. Op de locatie van jouw keuze starten we ’s morgens vroeg met de theoriecursus. We behandelen alle onderdelen die tijdens het CBR theorie examen aan bod komen, zodat je dit examen ’s middags vol vertrouwen kunt gaan maken.

Met voldoende inzet van jouw kant moet dat geen probleem zijn. Wil jij in 1 dag je theorie halen? Meld je dan online bij ons aan voor een locatie bij jou in de buurt. Wij verzorgen onze turbo theorie cursus in Alkmaar, Den Haag, Enschede, Goes, Maastricht, Rotterdam of Zwolle.

TheoriePro cursus: haal jouw theorie examen in 1 dag
TheoriePro cursus: haal jouw theorie examen in 1 dag

Het CBR theorie-examen?

Je haalt je auto, motor en scooter theorie in 1 dag door het nieuwe CBR theorie-examen, dat sinds 1 maart 2009 wordt gehanteerd, met goed gevolg af te leggen. Dit betekent dat je goed voorbereid moet zijn op vragen over de volgende onderwerpen bij je auto theorie-examen:

  • Gevaarherkenning
  • Wetten en verkeersregels
  • Verkeersinzicht en risico’s

In totaal krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 12 over wetten en verkeersregels en 28 over verkeersinzicht.

En het theorie-examen voor de motor en scooter bestaat uit 50 vragen:

  • 40 vragen over wetten en verkeersregels
  • 10 vragen over inzicht

Je bent geslaagd wanneer je 44 van de 50 vragen goed hebt beantwoord.

Tijdens de theorie dagcursus van TheoriePro komen alle onderwerpen uitgebreid aan bod. Door de stof gedurende de training regelmatig te herhalen zorgen onze deskundige trainers ervoor dat al het geleerde tijdens het CBR theorie-examen toegepast kan worden.

Alle stof in 1 dag!

Zo bereiden we je gedegen voor op de vragen over gevaarherkenning, zorgen voor goede kennis van de wetten en verkeersregels en werken aan je inzicht in het verkeer en de risico’s. Op die manier ben je optimaal voorbereid om je theorie in 1 dag te halen. Je slaagt voor je CBR-examen wanneer je in ieder geval 13 vragen over gevaarherkenning goed weet te beantwoorden. Daarnaast moet je 35 vragen goed hebben uit de combinatie wetten, verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s. Uiteraard zorgen we er tijdens de cursus voor dat je alles in je eigen woorden kunt uitleggen, zodat je, net als ruim 90% van onze deelnemers, binnen 1 dag jouw theorie op zak hebt.

Reserveren van het CBR examen?

Nadat we je aanmelding ontvangen hebben via de website gaan we je examen aanvraag indienen bij het CBR voor de gekozen categorie. Na de aanvraag wordt je examen direct door ons gereserveerd op een datum welke CBR mogelijk maakt. Volgens de nieuwe regeling van het CBR per 1 augustus 2019 zijn de gereserveerde examens niet meer annuleerbaar maar we eenmaal wisselbaar.

Na de theoriecursus gaan we gezamenlijk lopen naar het CBR gebouw voor het afleggen van je examen. Zo hoef jij je nergens druk over te maken.

Aanmelden voor TheoriePro theorie in 1 dag

Wil jij ook graag je theorie in 1 dag halen? Zonder maandenlang voor het theorie examen te oefenen? Meld je dan gauw aan voor de TheoriePro theorie cursus in 1 dag. Dat gaat gemakkelijk en snel via onze website. Wanneer wij jouw aanmelding hebben ontvangen hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of tel. 0614238378.

Theorie in 1 dag bij TheoriePro

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Facebook

review

Wesley Volkl

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader.

Alle 471 recensies

google recensiesGoogle recensies

review

Romy Louwerse

Door TheoriePro heb ik in 1x mijn theorie-examen gehaald, het is iedereen aan te raden!! 's Ochtends wordt alle theorie uitgelegd dat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie erg veel herhaald, zodat je het niet vergeet.

Alle 164 recensies

The Feedback Company

review

Jeremy van den Berge

Ze leggen alles zo eenvoudig mogelijk uit waardoor je gegarandeerd slaagt ... ik raad het iedereen aan die een heel theorieboekje uit z'n kop moet leren en dan nog maar moet afwachten of je slaagt.

Alle 36 recensies

Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?

100% slagingskans
12300+ geslaagden
100% examengericht
CBR Examen
Chat openen
TheoriePro.nl
Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?