Theoriecursus

TheoriePro cursus: haal jouw theorie examen in 1 dag

Maandenlang je theorie examen oefenen om je eindelijk echt helemaal te kunnen richten op de praktijk van het autorijden: dat is helemaal nergens voor nodig. Bij TheoriePro haal je jouw CBR examen in 1 dag. Op de locatie van jouw keuze starten we ’s morgens vroeg met de theoriecursus. We behandelen alle onderdelen die tijdens het CBR theorie examen aan bod komen, zodat je dit examen ’s middags vol vertrouwen kunt gaan maken. Met voldoende inzet van jouw kant moet dat geen probleem zijn. Wil jij in 1 dag je theorie halen? Meld je dan online bij ons aan voor een locatie bij jou in de buurt. Wij verzorgen onze turbo theorie cursus in Alkmaar, Den Haag, Enschede, Goes, Maastricht, Rotterdam of Zwolle.

Het CBR-examen

Je haalt je auto theorie in 1 dag door het nieuwe CBR theorie examen, dat sinds 1 maart 2009 wordt gehanteerd, met goed gevolg af te leggen. Dit betekent dat je voorbereid moet zijn op vragen over de volgende onderwerpen:

  • Gevaarherkenning
  • Wetten en verkeersregels
  • Verkeersinzicht en risico’s

In totaal krijg je 25 vragen over gevaarherkenning, 30 over wetten en verkeersregels en 10 over verkeersinzicht. Tijdens de auto theorie cursus van TheoriePro komen alle onderwerpen uitgebreid aan bod. Door de stof gedurende de training regelmatig te herhalen zorgen onze deskundige trainers ervoor dat al het geleerde tijdens het cbr theorie examen toegepast kan worden.

Alle stof in 1 dag

Zo bereiden we je gedegen voor op de vragen over gevaarherkenning, zorgen voor goede kennis van de wetten en verkeersregels en werken aan je inzicht in het verkeer en de risico’s. Op die manier ben je optimaal voorbereid om je theorie in 1 dag te halen. Je slaagt voor je CBR-examen wanneer je in ieder geval 13 vragen over gevaarherkenning goed weet te beantwoorden. Daarnaast moet je 35 vragen goed hebben uit de combinatie wetten, verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s. Uiteraard zorgen we er tijdens de cursus voor dat je alles in je eigen woorden kunt uitleggen, zodat je, net als ruim 90% van onze deelnemers, binnen 1 dag jouw theorie op zak hebt.

Vervoer naar CBR

Nadat we je aanmelding en de door jouw gewenste datum via de website hebben ontvangen reserveren we direct het CBR examen voor je en sturen we je de belangrijkste gegevens toe:

  • adres van de cursuslocatie
  • aanvangstijd cursus en examen
  • betalingsmogelijkheden

Naast jouw reservering voor het examen verzorgen wij ’s middags ook het vervoer naar de CBR-locatie waar het examen plaats zal vinden. Ook de lunch nemen wij voor onze rekening. Zo hoef jij je nergens druk over te maken.

Aanmelden voor TheoriePro theorie in 1 dag

Wil jij ook graag je theorie in 1 dag halen? Zonder maandenlang voor het theorie examen te oefenen? Meld je dan gauw aan voor de TheoriePro theorie cursus in 1 dag. Dat gaat gemakkelijk en snel via onze website. Wanneer wij jouw aanmelding hebben ontvangen hoor je zo snel mogelijk van ons. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of tel. 085 760 90 79.