Motor theorie in 1 dag

Motor theorie in 1 dag halen? TheoriePro!

Je motor theorie heb je het liefst zo snel mogelijk afgehandeld. Dit doe je natuurlijk graag zonder maandenlang lappen tekst uit je hoofd te leren. De theorie in 1 dag cursus van TheoriePro is hier dé uitkomst voor. Bij deze cursus leer je in één dag alles wat je moet weten om het officiële CBR theorie examen te halen. Je leert alles over de verkeersregels, verkeersrisico’s en verkeersveiligheid. Hierna ga je vol vertrouwen het examen in. Het enige wat wij nodig hebben van jou is inzet.

Motor theorie in 1 dag halen? TheoriePro!
Motor theorie in 1 dag halen? TheoriePro!

Theorie halen in 1 dag: de training

Om jou helemaal klaar te maken voor het CBR examen beginnen wij al in de ochtend met de training. Onze deskundige trainers verzorgen een intensieve en op het examen gerichte cursus, die ervoor gaat zorgen dat jij na afloop zelfverzekerd het examen gaat maken. De training is gebaseerd op de vragen die je in theorie-examens van het CBR kunt verwachten. Dit betekent dat we diep ingaan op verkeersinzicht, verkeersveiligheid, verkeersregels, risico’s en de wetten die gelden in het verkeer. Tijdens de cursus zal de stof regelmatig worden herhaald, zodat de stof goed blijft steken. Zo kan jij in de middag vol vertrouwen beginnen aan het theorie-examen bij het CBR.

Tijdens de training zullen ook ezelsbruggetjes worden besproken die ervoor zullen zorgen dat je de stof nog beter zult onthouden. Ook zal er geen moeilijk taalgebruik worden gehanteerd bij de training, maar zal er in jip-en-janneketaal uitleg worden gegeven, zodat alles direct duidelijk is. Daarnaast zullen er ook strikvragen worden besproken. Dit zal ervoor zorgen dat je de strikvragen herkent, er niet intrapt, en de juiste antwoorden weet in te vullen. Door middel van deze werkwijze slaagt maar liefst 90% van de kandidaten die de eendaagse cursus volgen. Dit geldt ook voor de kandidaten die faalangst of dyslexie hebben.

De cursusdag tot in de puntjes verzorgd

Tijdens de cursusdag is inzet het enige dat jij moet verzorgen, de rest doen wij. Vroeg in de ochtend starten wij met de intensieve theoriecursus. Deze duurt een aantal uur. Tijdens de training voorzien wij jou van eten en drinken en in de middag zorgen wij ervoor dat je op tijd bent bij het CBR examencentrum om je theorie-examen te maken. Als het goed is vormt dit theorie-examen geen uitdaging meer voor jou na het volgen van het de theoriecursus. Het examen wordt door ons op jouw naam gereserveerd, dus hier hoef jij je ook niet verder zorgen of te maken.

Turbo Theorie: in 1 dag jouw motor theorie halen

Ben jij er helemaal klaar voor om je motor theorie in één dag te halen? Meld je dan direct aan op onze website. Geef aan op welke locatie jij de training zou willen volgen en op welke datum. Als je dit hebt gedaan, laten wij zo snel mogelijk weten op welk tijdstip en waar jij precies moet zijn. Daarbij reserveren wij ook gelijk een CBR examen voor je, die jij na een dag theorie oefenen met onze trainers met al het vertrouwen zult halen. In het geval dat je nog vragen hebt, kan je ons gerust contacteren via de telefoon, mail of Whatsapp. We zien je graag verschijnen bij onze eendaagse theoriecursus op één van onze locaties.

Inclusief motor theorie examen

Na een dag met TheoriePro heb je zowel alle kennis over de motor theorie geleerd en heb je een theorie-examen bij CBR gedaan. Met de cursus van TheoriePro heb je een grote kans van slagen voor je examen. Dit komt omdat wij jou specifiek voor het CBR examen klaarstomen, waardoor jij precies weet wat je kan verwachten.

De beste motor theorie cursus

Met de motor theoriecursus van TheoriePro cursus slaag jij geheid voor je theorie-examen bij het CBR. Tijdens de training bereiden wij jou specifiek op het examen voor dat je in de middag gaat afleggen. Hierbij behandelen wij verkeersinzicht, verkeersveiligheid, verkeersregels, risico’s en de wetten die gelden in het verkeer. Tijdens de cursus zullen de informatie en ezelsbruggetjes vaak worden gehaald, zodat de kennis die je hebt opgedaan goed blijft steken. De stof wordt in simpele taal uitgelegd, zodat alles direct duidelijk is. Ook zullen er strikvragen worden behandeld die vaak voorkomen in de theorie-examens van het CBR. Op deze manier leer je deze strikvragen te herkennen. Je zult niet over deze strikvragen struikelen, maar juist het correcte antwoord weten te geven.

Theorieles voor je motor door heel Nederland

Je motor theorie kan je met behulp van TheoriePro in één dag binnen hebben. Volg onze cursus waarin alle kennis die je nodig hebt voor het slagen beknopt en duidelijk besproken wordt. Tijdens de cursus wordt het eten en drinken verzorgd. Daarbij regelen wij ook jouw reservering van het theorie-examen bij het CBR. Het enige wat jij hoeft te doen, is je aan te melden bij één van onze locaties in heel Nederland.

Theorie in 1 dag bij TheoriePro

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Facebook

review

Wesley Volkl

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader.

Alle 471 recensies

google recensiesGoogle recensies

review

Romy Louwerse

Door TheoriePro heb ik in 1x mijn theorie-examen gehaald, het is iedereen aan te raden!! 's Ochtends wordt alle theorie uitgelegd dat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie erg veel herhaald, zodat je het niet vergeet.

Alle 164 recensies

The Feedback Company

review

Jeremy van den Berge

Ze leggen alles zo eenvoudig mogelijk uit waardoor je gegarandeerd slaagt ... ik raad het iedereen aan die een heel theorieboekje uit z'n kop moet leren en dan nog maar moet afwachten of je slaagt.

Alle 36 recensies

Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?

100% slagingskans
12300+ geslaagden
100% examengericht
CBR Examen
Chat openen
TheoriePro.nl
Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?