Theoriecursus Alkmaar

Haal je theorie in 1 dag in Alkmaar!

Je auto, motor of scooter theorie halen, dat is iets dat je zo snel mogelijk geregeld wil hebben. Het liefst zonder maandenlang het theorie examen te oefenen door lappen tekst uit saaie boekjes in je hoofd te stampen. De theorie in 1 dag cursus van TheoriePro biedt uitkomst. In 1 dag leer jij alles wat nodig is om het officiële CBR theorie examen te halen. In één dag leer jij alles over verkeersveiligheid, -regels en -risico’s en heb jij de kans om glansrijk te slagen. Het enige wat we van jou vragen is een beetje inzet.

Het adres van het CBR in Alkmaar waar je theori-examen kan afleggen is:

 Olypiaweg 28
1816 MJ Alkmaar

Navigeer naar deze locatie

Haal je theorie in 1 dag in Alkmaar!
Haal je theorie in 1 dag in Alkmaar!

Theorie in 1 dag: de training

Om jou klaar te stomen voor het CBR theorie-examen beginnen we ’s ochtends al op tijd met de training. Onze deskundige trainers verzorgen een intensieve en examengerichte cursus, die ervoor moet zorgen dat jij na afloop vol vertrouwen aan het examen begint. De training is gestructureerd rond de vragen die je op een CBR-examen kan verwachten. Dat betekent dat we diep ingaan op verkeersveiligheid, verkeersregels, wetten die gelden in het verkeer, verkeersinzicht en risico’s. De stof wordt regelmatig herhaald, zodat jij het goed kan onthouden. Zo start je ’s middags vol vertrouwen en uitstekend voorbereid met je CBR examen.

Andere trucjes waarmee onze trainers jou klaarstomen voor de grote proef zijn ezelsbruggetjes. Ook gebruiken we geen moeilijke woorden, maar bieden we de lesstof aan in Jip en Janneke-taal. Zo is veel sneller duidelijk wat er precies bedoeld wordt. Bovendien behandelen we de strikvragen die het CBR weleens in het theorie examen gebruikt, zodat je deze vragen weet te herkennen en er niet intrapt. Door deze werkwijze slaagt maar liefst ruim 90%; van onze kandidaten in 1 dag voor het theorie-examen, zelfs deelnemers met bijvoorbeeld faalangst of dyslexie, wat het maken van zo’n examen toch iets lastiger maakt.

Jouw dag compleet verzorgd

We starten ’s ochtends al vroeg met de intensieve theoriecursus, die een aantal uur duurt. Tijdens de training zorgen wij voor koffie en thee, neem zelf eten en drinken mee voor jezelf. ’S middags zorgen wij ervoor dat jij op tijd bij het CBR examencentrum in Alkmaar bent, om daar je CBR theorie examen te maken. Als het goed is vormt dit examen na onze eendaagse cursus geen uitdaging meer voor jou. Wij reserveren het examen ook vast op jouw naam, dat hoef je zelf niet te doen.

Wil jij ook jouw theorie in 1 dag halen in Alkmaar?

Ben je er helemaal klaar voor, en wil jij ook je auto, motor of scooter theorie in 1 dag halen? Meld je dan snel aan via onze website. Geef door op welke locatie jij de training wil volgen en op welke datum je dit zou willen doen. Nadat je dit hebt gedaan laten wij je zo snel mogelijk weten hoe laat en op welk adres je precies moet zijn. Bovendien reserveren wij direct het CBR examen voor je, die na een dagje theorie oefenen met ons vast geen uitdaging meer vormt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail, WhatsApp.

Wij zien je graag verschijnen op onze theorie in 1 dag cursus in Alkmaar!

Theorie in 1 dag bij TheoriePro

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Facebook

review

Wesley Volkl

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader.

Alle 471 recensies

google recensiesGoogle recensies

review

Romy Louwerse

Door TheoriePro heb ik in 1x mijn theorie-examen gehaald, het is iedereen aan te raden!! 's Ochtends wordt alle theorie uitgelegd dat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie erg veel herhaald, zodat je het niet vergeet.

Alle 164 recensies

The Feedback Company

review

Jeremy van den Berge

Ze leggen alles zo eenvoudig mogelijk uit waardoor je gegarandeerd slaagt ... ik raad het iedereen aan die een heel theorieboekje uit z'n kop moet leren en dan nog maar moet afwachten of je slaagt.

Alle 36 recensies

Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?

100% slagingskans
12300+ geslaagden
100% examengericht
CBR Examen
Chat openen
TheoriePro.nl
Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?