Theoriecursus Deventer

Theoriecursus in 1 dag

Je theorie halen in 1 dag? Bij TheoriePro start je ’s morgens met je theoriecursus en doe je aan het eind van het dag het officiële CBR theorie examen. Je maakt 100% slagingskans om in 1 dag je theorie te halen, zodat je direct verder kunt met het praktijkdeel van je rijopleiding.

We starten ’s morgens met de intensieve theoriecursus. Aan het eind van de dag rijden we samen naar het CBR, waar jij je theorie kunt gaan halen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie en ADHD slaagden daar in 1 dag voor. Wij zorgen ervoor dat je handige ezelsbruggetjes leert, door je de theorie voor het CBR examen in Jip en Janneke taal uit te leggen.

Haal je theorie in 1 dag in Deventer!
Haal je theorie in 1 dag in Deventer!

In éen dag

Tijdens de theorie cursus komen de verschillende onderdelen stuk voor stuk aan bod. We bereiden je voor op de vragen over gevaarherkenning, zorgen voor goede kennis van de wetten en verkeersregels en werken aan je inzicht in het verkeer en de risico’s. Op die manier ben je optimaal voorbereid om je theorie in 1 dag te halen. Je kunt je theorie in 1 dag halen door in ieder geval 13 vragen goed te beantwoorden over gevaarherkenning. Daarnaast moet je 35 vragen goed hebben uit de combinatie van wetten, verkeersregels, verkeersinzicht en risico’s. Uiteraard zorgen we er tijdens de cursus voor dat je alles in je eigen woorden kunt uitleggen, zodat je jouw theorie bij het CBR in 1 dag kunt halen.

Theorie in 1 dag bij TheoriePro

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag 12:00 - 18:00

Facebook

review

Wesley Volkl

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader.

Alle 471 recensies

google recensiesGoogle recensies

review

Romy Louwerse

Door TheoriePro heb ik in 1x mijn theorie-examen gehaald, het is iedereen aan te raden!! 's Ochtends wordt alle theorie uitgelegd dat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie erg veel herhaald, zodat je het niet vergeet.

Alle 164 recensies

The Feedback Company

review

Jeremy van den Berge

Ze leggen alles zo eenvoudig mogelijk uit waardoor je gegarandeerd slaagt ... ik raad het iedereen aan die een heel theorieboekje uit z'n kop moet leren en dan nog maar moet afwachten of je slaagt.

Alle 36 recensies

Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?

100% slagingskans
12300+ geslaagden
100% examengericht
CBR Examen
Chat openen
TheoriePro.nl
Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?