Scooter theorie in 1 dag

Scooter theorie in 1 dag halen? TheoriePro!

Je scooter theorie, dat is iets dat je zo snel mogelijk geregeld wil hebben. Het liefst zonder maandenlang het theorie examen te oefenen door lappen tekst uit saaie boekjes in je hoofd te stampen. De theorie in 1 dag cursus van TheoriePro biedt uitkomst. In 1 dag leer jij alles wat nodig is om het officiële CBR theorie examen te halen. In één dag leer jij alles over verkeersveiligheid, -regels en -risico’s en heb jij de kans om glansrijk te slagen. Het enige wat we van jou vragen is een beetje inzet.

Theorie in 1 dag: de training

Om jou klaar te stomen voor het CBR examen beginnen we ’s ochtends al op tijd met de training. Onze deskundige trainers verzorgen een intensieve en examengerichte cursus, die ervoor moet zorgen dat jij na afloop vol vertrouwen aan het examen begint. De training is gestructureerd rond de vragen die je op een CBR-examen kan verwachten. Dat betekent dat we diep ingaan op verkeerveiligheid, verkeersregels, wetten die gelden in het verkeer, verkeersinzicht en risico’s. De stof wordt regelmatig herhaald, zodat jij het goed kan onthouden. Zo start je ’s middags vol vertrouwen en uitstekend voorbereid met je CBR examen.
Andere trucjes waarmee onze trainers jou klaarstomen voor de grote proef zijn ezelsbruggetjes. Ook gebruiken we geen moeilijke woorden, maar bieden we de lesstof aan in Jip en Janneke-taal. Zo is veel sneller duidelijk wat er precies bedoeld wordt. Bovendien behandelen we de strikvragen die het CBR weleens in het theorie examen gebruikt, zodat je deze vragen weet te herkennen en er niet intrapt. Door deze werkwijze slaagt maar liefst ruim 90& van onze kandidaten in 1 dag voor het theorie-examen, zelfs deelnemers met bijvoorbeeld faalangst of dyslexie, wat het maken van zo’n examen toch iets lastiger maakt.

Jouw dag compleet verzorgd

We starten ’s ochtends al vroeg met de intensieve theoriecursus, die een aantal uur duurt. Tijdens de training zorgen wij voor het eten en drinken en ’s middags zorgen wij ervoor dat jij op tijd bij het CBR examencentrum bent, om daar je CBR theorie examen te maken. Als het goed is vormt dit examen na onze eendaagse cursus geen uitdaging meer voor jou. Wij reserveren het examen ook vast op jouw naam, dat hoef je zelf niet te doen.

Turbo Theorie: jouw scooter theorie in 1 dag halen?

Ben je er helemaal klaar voor, en wil ook jij je scooter theorie in 1 dag halen? Meld je dan snel aan via onze website. Geef door op welke locatie jij de training wil volgen en op welke datum je dit zou willen doen. Nadat je dit hebt gedaan laten wij je zo snel mogelijk weten hoe laat en op welk adres je precies moet zijn. Bovendien reserveren wij direct het CBR examen voor je, die na een dagje theorie oefenen met ons vast geen uitdaging meer vormt. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail, WhatsApp. Wij zien je graag verschijnen op onze theorie in 1 dag cursus in één van onze locaties!