FAQ

De eendaagse theoriecursus van TheoriePro gaat ’s ochtends rond 7.00 uur van start. Wat de precieze aanvangstijd is verschilt per locatie en is afhankelijk van de datum. Wij laten je na jouw aanmelding direct weten hoe laat je op de cursuslocatie verwacht wordt. Je ontvangt dan een mail met alle belangrijke informatie.

De cursus begint rond 7.00 uur ’s ochtends en eindigt aan het begin van de middag. Hoe laat dit precies zal zijn ligt aan de tijd van het CBR examen, maar de ervaring leert ons dat je rond 14.00 uur helemaal klaar bent. We rijden na afloop van de cursus gezamenlijk naar de CBR-locatie in kwestie. Voor het vervoer naar het examen hoef je dus niets te regelen.

De precieze locatie van jouw theoriecurus in één dag krijg je direct na aanmelding via onze website te horen, net als het tijdstip waarop je verwacht wordt. Je ontvangt een mail met alle benodigde informatie. Al onze cursuslocaties bevinden zich in de directe nabijheid van een CBR examencentrum.

De theoriecursus van TheoriePro betaal je via iDeal. Na aanmelding via onze website ontvang je een mail met alle belangrijke informatie. Daarin vind je een link waarmee je via iDeal de kosten kan overmaken. Door te betalen bevestig je direct je deelname.

Nee, je hoeft niet zelf je theorie-examen te reserveren, dat doen wij voor je. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze theoriecursus in 1 dag, en je deelname hebt bevestigd, reserveren wij een examen op jouw naam. Het vervoer naar de betreffende CBR-locatie verzorgen wij ook. Zorg er wel voor dat je op de dag van de cursus en het examen een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

Het is in principe niet nodig om voorafgaand aan de cursus van TheoriePro te leren, aangezien wij alle stof tijdens de examentraining behandelen. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om je al een beetje voor te bereiden. Op internet vind je een aantal sites die je kunnen helpen bij het oefenen van de autotheorie. Een goed begin is het halve werk!

Ons slagingspercentage ligt momenteel op 90%. Dat betekent dat vrijwel iedereen na de eendaagse theoriecursus van TheoriePro weet te slagen voor het officiële CBR examen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op. Maar nog trotser zijn wij op de kandidaten zelf! Bekijk onze Facebookpagina voor de succesverhalen van deze toppers.