Meest gestelde vragen

1. Hoe laat begint de cursus?

De eendaagse theoriecursus van TheoriePro gaat ’s ochtends rond 7.00 uur van start. Wat de precieze aanvangstijd is verschilt per locatie en is afhankelijk van de datum. Wij laten je na jouw aanmelding direct weten hoe laat je op de cursuslocatie verwacht wordt. Je ontvangt dan een mail met alle belangrijke informatie.

2. Hoe lang duurt de cursus?

De cursus begint rond 7.00 uur ’s ochtends en eindigt aan het begin van de middag. Hoe laat dit precies zal zijn ligt aan de tijd van het CBR examen, maar de ervaring leert ons dat je rond 14.00 uur helemaal klaar bent. We rijden na afloop van de cursus gezamenlijk naar de CBR-locatie in kwestie. Voor het vervoer naar het examen hoef je dus niets te regelen.

3. Waar vindt de cursus plaats?

De precieze locatie van jouw theoriecurus in één dag krijg je direct na aanmelding via onze website te horen, net als het tijdstip waarop je verwacht wordt. Je ontvangt een mail met alle benodigde informatie. Al onze cursuslocaties bevinden zich in de directe nabijheid van een CBR examencentrum.

4. Op welke manier kan ik betalen voor mijn theoriecursus?

De theoriecursus van TheoriePro betaal je via iDeal. Na aanmelding via onze website ontvang je een mail met alle belangrijke informatie. Daarin vind je een link waarmee je via iDeal de kosten kan overmaken. Door te betalen bevestig je direct je deelname.

5. Moet ik zelf mijn theorie-examen reserveren?

Nee, je hoeft niet zelf je theorie-examen te reserveren, dat doen wij voor je. Wanneer je je hebt aangemeld voor onze theoriecursus in 1 dag, en je deelname hebt bevestigd, reserveren wij een examen op jouw naam. Het vervoer naar de betreffende CBR-locatie verzorgen wij ook. Zorg er wel voor dat je op de dag van de cursus en het examen een geldig legitimatiebewijs bij je hebt.

6. Moet ik me voorbereiden op de theoriecursus in 1 dag?

Het is in principe niet nodig om voorafgaand aan de cursus van TheoriePro te leren, aangezien wij alle stof tijdens de examentraining behandelen. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om je al een beetje voor te bereiden. Op internet vind je een aantal sites die je kunnen helpen bij het oefenen van de autotheorie. Een goed begin is het halve werk!

7. Wat is jullie slagingspercentage?

Ons slagingspercentage ligt momenteel op 90%. Dat betekent dat vrijwel iedereen na de eendaagse theoriecursus van TheoriePro weet te slagen voor het officiële CBR examen. Daar zijn wij natuurlijk heel trots op. Maar nog trotser zijn wij op de kandidaten zelf! Bekijk onze Facebookpagina voor de succesverhalen van deze toppers.

Facebook

review

Wesley Volkl

2 top gasten die weten hoe ze jou het best klaar kunnen stomen voor theorie. Ik was in 1x geslaagd, Ze maken gebruik van handige ezels bruggetjes en soms veranderen ze de toon van hun stem zodat het extra goed blijft hangen voor iedereen een aanrader.

Alle 471 recensies

google recensiesGoogle recensies

review

Romy Louwerse

Door TheoriePro heb ik in 1x mijn theorie-examen gehaald, het is iedereen aan te raden!! 's Ochtends wordt alle theorie uitgelegd dat je op het examen kunt verwachten. Daarnaast wordt alle belangrijke informatie erg veel herhaald, zodat je het niet vergeet.

Alle 164 recensies

The Feedback Company

review

Jeremy van den Berge

Ze leggen alles zo eenvoudig mogelijk uit waardoor je gegarandeerd slaagt ... ik raad het iedereen aan die een heel theorieboekje uit z'n kop moet leren en dan nog maar moet afwachten of je slaagt.

Alle 36 recensies

Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?

100% slagingskans
12300+ geslaagden
100% examengericht
CBR Examen
Chat openen
TheoriePro.nl
Haal je theorie in 1 dag voor auto, motor of scooter. Ben jij er klaar voor?