Theoriecursus in Goes

Theorie in 1 dag in Goes

Wekenlang het CBR theorie examen oefenen, en je ondertussen maar zenuwachtig maken, daar heeft natuurlijk niemand zin in. Wij bij TheoriePro snappen dat als geen ander. Daarom zorgen wij ervoor dat jij de theoriecursus én het officiële CBR theorie-examen op dezelfde dag afrondt. Met onze Turbo Theorie cursus in 1 dag leer jij in één dag alles wat je moet weten op het gebied van auto, motor en scooter theorie, en ga je nog diezelfde dag op voor het examen voor auto, motor of scooter. Dankzij onze unieke methode van lesgeven, examengerichte training en intensieve begeleiding weet ruim 90% van onze deelnemers het CBR examen in 1 dag te halen.

Haal je theorie in 1 dag

Onze deskundige trainers stomen jou in 1 dag klaar voor het theorie-examen door een intensieve en examengerichte theoriecursus te verzorgen. Na die eendaagse training begin je nog dezelfde dag vol vertrouwen en zelfverzekerd aan het officiële CBR-examen. Er is veel aandacht voor de vragen die in het theorie-examen voorkomen en door alle stof gedurende de dag regelmatig te herhalen zorgen wij ervoor dat jij na de training uitstekend voorbereid bent, of je nou opgaat voor je auto, motor of scooter theorie of je auto, motor of scooterrijbewijs probeert te halen.

Van gevaarherkenning tot aan verkeersregels

Gevaarherkenning, wetten, verkeersregels, inzicht en risico’s: na een dagje theorie oefenen met onze trainers kent de auto, motor en scooter theorie geen geheimen meer voor jou. Met verschillende handige ezelsbruggetjes en door de stof in Jip en Janneke-taal aan te bieden zorgen wij ervoor dat het uiteindelijke theorie-examen voor jou te doen moet zijn. We laten je ook vast kennismaken met de strikvragen die het CBR gebruikt om jou om de tuin te leiden. Met onze theoriecursus ben je in 1 dag uitstekend voorbereid op jouw examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD slaagden na onze auto theorie cursus in 1 dag.

Compleet verzorgd pakket

We starten ’s ochtends met de intensieve theoriecursus. Samen met jou lopen we ‘s middags naar het CBR examencentrum in Goes, zodat jij daar je examen kunt gaan doen. Na jouw aanmelding voor onze theorie cursus in 1 dag hebben wij het examen al op jouw naam gereserveerd, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Verder zorgen wij tijdens de training voor de drankjes en de lunch.

Turbo Theorie: Wil jij ook jouw theorie in 1 dag halen?

Het aanmelden voor de theorie cursus in 1 dag is zo gebeurd via onze website. Wij nemen na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je een e-mail met het adres van de cursuslocatie in Goes, de datum, de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Ook in 1 dag jouw theorie-examen halen? Meld je dan snel aan, dan haal jij je theorie examen in 1 dag. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail, WhatsApp. Wij zien je graag verschijnen op onze cursuslocatie in Goes om samen het theorie examen te oefenen!