Theoriecursus Zwolle

Theorie in 1 dag in Zwolle: theorie oefenen en examen maken

Dat jij zo snel mogelijk jouw theorie-examen wil halen, snappen wij bij TheoriePro als geen ander. Niemand heeft zin om wekenlang de auto theorie te oefenen, de praktijk is zoveel leuker! Gelukkig hoeft dat ook niet. Met de Turbo Theorie cursus in 1 dag leer jij in één dag alles wat je moet weten op het gebied van theorie, en slaag je nog diezelfde dag voor het officiële CBR examen voor auto of motor. Met onze unieke methode van lesgeven, examengerichte training en intensieve begeleiding bieden wij 100% slagingskans.

Alle theorie in 1 dag

Onze deskundige docenten stomen jou in 1 dag klaar voor het theorie-examen. Dat doen zij door jou een intensieve en examengerichte training te bieden, die ervoor zorgt dat jij aan het einde van de eendaagse cursus zelfverzekerd aan je examen kan beginnen. Er is veel aandacht voor de vragen die in het officiële CBR theorie examen voorkomen en de stof wordt gedurende de dag regelmatig herhaald, zodat jij na de training uitstekend voorbereid bent, of je nou opgaat voor je auto theorie of je motortheorie probeert te halen.
Door jou verschillende handige ezelsbruggetjes aan te leren en de stof in Jip en Janneke-taal aan te bieden laten wij zien dat het theorie examen oefenen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is, en dus ook niet lang hoeft te duren. We lichten ook alvast wat strikvragen die het CBR regelmatig gebruikt om de kandidaten om de tuin te leiden eruit, zodat je die weet te herkennen en er zeker niet meer in zal trappen. Met onze theoriecursus ben je in 1 dag uitstekend voorbereid op jouw examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD slaagden na onze auto theorie cursus in 1 dag. In totaal weet ruim 90% na onze eendaagse cursus het CBR examen met goed gevolg af te leggen.

Compleet verzorgd pakket

We starten ’s ochtends al vrij vroeg met de intensieve theoriecursus, die een aantal uur duurt. ’s Middags zorgen wij voor het vervoer naar het CBR examencentrum in Zwolle, zodat jij daar je examen kunt gaan halen, dat wij na jouw aanmelding al gereserveerd hebben. Daar hoef je je zelf geen zorgen over te maken. Waar je je ook niet druk over hoeft te maken is het eten en drinken op de dag dat jij het theorie examen gaat maken. Wij zorgen namelijk ook voor de hapjes en de drankjes.

Theorie in 1 dag in Zwolle? Meld je aan!

Wil jij je auto theorie in 1 dag halen zonder wekenlang voor je theorie examen te oefenen? Het aanmelden voor de Turbo Theorie cursus in 1 dag is zo gebeurd via onze website. Wij laten je na aanmelding zo spoedig mogelijk weten wat het adres van de cursuslocatie in Zwolle is, op welke datum je verwacht wordt en hoe laat de cursus en het examen beginnen. Ook de betalingsmogelijkheden worden in de mail aangegeven. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Dat kan via het contactformulier op onze website, via telefoon en mail, maar ook via onze social mediakanalen en WhatsApp.