Theoriecursus Alkmaar

Auto Theorie in 1 dag in Alkmaar

Haal jouw auto theorie in 1 dag met de theoriecursus van TheoriePro. Bij ons start je ’s ochtends met je theoriecursus in Alkmaar en doe je al diezelfde middag het officiële CBR theorie examen voor auto of motor. Met onze unieke methode van lesgeven, examengerichte training en intensieve begeleiding kunnen wij jou 100% slagingskans bieden. Met een beetje inzet van jou kant slaag jij, net als ruim 90% van onze deelnemers, in 1 dag voor je auto theorie af en kan je je gaan richten op het leuke gedeelte van het halen van je rijbewijs: het rijden zelf. Maandenlang voor je theorie examen oefenen is helemaal nergens voor nodig, dat zul je zien.

Theorie in 1 dag

Onze deskundige docenten stomen jou in 1 dag klaar voor het theorie-examen. Dat doen zij door jou een intensieve en examengerichte training te bieden, die ervoor zorgt dat jij aan het einde van de eendaagse cursus zelfverzekerd en vol vertrouwen aan je examen begint. Er is veel aandacht voor de vragen die in het theorie-examen voorkomen en de stof wordt vaak herhaald, zodat jij na de training uitstekend voorbereid bent, of je nou opgaat voor je auto theorie of bezig bent met je motorrijbewijs Je zult zien dat maandenlang voor je theorie examen oefenen helemaal nergens voor nodig is.

Ezelsbruggetjes en strikvragen

Wij zorgen ervoor dat je handige ezelbruggetjes leert en leggen de theorie voor het CBR examen in Jip en Janneke-taal uit. Verder laten we je ook vast kennismaken met de strikvragen waarmee het CBR op de proppen kan komen. Alle onderwerpen die in het examen aan bod komen worden door ons behandeld. Met onze theoriecursus ben je in 1 dag uitstekend voorbereid op jouw examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD wisten na onze auto theorie cursus in 1 dag te slagen.

Compleet pakket

We starten ’s ochtends met de intensieve theoriecursus. Samen met jou rijden we ‘s middags naar het CBR, zodat jij daar je examen kunt gaan doen. Met een beetje inzet van jouw kant moet dat na onze theorie in 1 dag geen probleem meer. Wij reserveren het examen ook vast op jouw naam, daar hoef je zelf niets voor te doen. Verder zorgen wij tijdens de training voor de drankjes en de lunch.

Turbo Theorie: jouw auto theorie in 1 dag halen?

Het aanmelden voor de theorie cursus in 1 dag is zo gebeurd via onze website. Wij nemen na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je een e-mail met het adres van de cursuslocatie in Alkmaar, de datum, de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Ook in 1 dag jouw theorie-examen halen? Meld je dan snel aan, en ga ervoor Heb je toch nog wat vragen, of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier, telefoon, whatsapp of social media. Wij helpen je graag verder.