Theoriecursus Enschede

CBR examen in 1 dag halen in Enschede

Je theorie haal je in 1 dag bij Theorie Pro. Bij ons start je ’s ochtends met je theoriecursus in Enschede en doe je al op diezelfde dag het officiële CBR theorie examen voor auto of motor. Maandenlang je theorie oefenen? Nergens voor nodig! Dankzij onze Turbo Theorie cursus ben jij in 1 dag klaar voor het officiële CBR examen. Met onze unieke methode van lesgeven, examengerichte training en intensieve begeleiding bieden wij 100% slagingskans. Ons doel is om jou te laten slagen.

Theorie in 1 dag

Onze deskundige docenten stomen jou in 1 dag klaar voor het theorie examen. De intensieve, examengerichte manier van trainen zorgt ervoor dat jij nog diezelfde middag zelfverzekerd en vol vertrouwen aan jouw examen begint. Alle onderwerpen komen aan bod: van gevaarherkenning tot aan wetten en verkeersregels. We besteden veel aandacht aan de vragen die in het theorie-examen voorkomen en herhalen de stof vaak, zodat jij uitstekend voorbereid bent, of je nou opgaat voor je auto theorie of je motorrijbewijs probeert te halen.

Ezelsbruggetjes en strikvragen

Wij zorgen ervoor dat je handige ezelbruggetjes leert en leggen de theorie voor het CBR-examen in Jip en Janneke-taal uit. Verder laten we je ook vast kennismaken met de strikvragen waarmee het CBR op de proppen kan komen. Met onze theoriecursus ben je in 1 dag uitstekend voorbereid op jouw examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD slaagden na onze auto theorie cursus in 1 dag. Zij horen daarmee bij de ruim 90% van onze deelnemers die in 1 dag voor het CBR examen te slagen, zonder maandenlang de theorie te oefenen.

De dag van begin tot eind verzorgd

We starten ’s ochtends met de intensieve theoriecursus. ‘s Middags rijden we samen naar het CBR, zodat jij daar je CBR examen kunt gaan doen. Wij hebben dat examen ook al op jouw naam gereserveerd. Daar hoef je je dus zelf helemaal geen zorgen over te maken, net als over de drankjes en de lunch tijdens de training. Dat gedeelte van de dag wordt ook door ons verzorgd. Zo kan jij je richten op je theorie oefenen, om zo jouw auto theorie cursus af te sluiten met het halen van jouw examen.

Turbo Theorie: jouw auto theorie in 1 dag halen?

Aanmelden voor onze theorie in 1 dag is heel eenvoudig. Selecteer jouw locatie en de datum waarop je graag examen zou willen doen en wij regelen de rest. Na de aanmelding nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je een e-mail met het adres van de cursuslocatie in Enschede, de datum, de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via het contactformulier en het e-mailadres dat je op onze website vindt, maar ook via tel. 085 760 9079 en WhatsApp (06 433 764 21).