Theoriecursus Den Haag

Maandenlang theorie examen oefenen? Alle theorie in 1 dag in Den Haag

Dat jij zo snel mogelijk jouw theorie-examen wil halen, snappen wij bij TheoriePro als geen ander. Niemand heeft zin om wekenlang te blokken op auto theorie of zelfs maandenlang het theorie examen te oefenen. Gelukkig hoeft dat ook niet. Met de Turbo Theorie cursus in 1 dag leer jij in één dag alles wat je moet weten, en slaag je nog diezelfde dag voor het officiële CBR examen voor auto of motor. Door onze unieke methode van lesgeven, examengerichte training en intensieve begeleiding kunnen wij jou 100% slagingskans bieden. Het enige wat wij van jouw vragen is één dag inzet. Dan kan ook jij jouw theorie examen in 1 dag halen.

Alle theorie in 1 dag

Tijdens de training leer jij alle theorie die nodig is. Onze deskundige trainers bieden jou een intensieve en examengerichte training, die ervoor zorgt dat jij aan het einde van de eendaagse cursus zelfverzekerd en vol vertrouwen aan je examen begint. Gevaarherkenning, wetten, verkeersregels en inzicht in verschillende verkeersrisico’s: er is aandacht voor alle vragen die in het theorie-examen voor kunnen komen en de stof wordt regelmatig herhaald, zodat jij na de training uitstekend voorbereid bent op je CBR examen.

Ezelsbruggetjes en strikvragen

Door jou verschillende handige ezelsbruggetjes te leren en de stof in Jip en Janneke-taal aan te bieden zorgen wij ervoor dat het uiteindelijke theorie-examen ook voor jou te doen is. We laten je vast kennismaken met eventuele strikvragen, zodat je daar tijdens het examen niet intrapt. Met onze theoriecursus ben je in 1 dag uitstekend voorbereid op jouw examen. Zelfs kandidaten met faalangst, dyslexie of bijvoorbeeld ADHD behoorden bij de ruim 90% die na na onze auto theorie cursus in 1 dag wist te slagen voor het CBR theorie examen.

Compleet verzorgd pakket

We starten ’s ochtends met de intensieve theoriecursus, die een aantal uur duurt. Samen met jou rijden we ‘s middags naar het CBR examencentrum in Den Haag, zodat jij daar je examen kunt gaan doen. Wij hebben op dat moment het examen ook vast op jouw naam gereserveerd, dat hoef je zelf niet te doen. Verder zorgen wij tijdens de training voor de drankjes en de lunch. Zo hoef jij je alleen maar druk te maken over de auto theorie zelf en kan je je in alle rust voorbereiden op je cbr examen. Wij regelen de rest.

Turbo Theorie: jouw auto theorie in 1 dag halen?

Ben je eruit? Wil jij ook zonder maandenlang je theorie te oefenen in 1 dag je cbr examen halen? Meld je dan aan voor onze theorie in 1 dag. Dat gaat snel en gemakkelijk via onze website. Wij nemen na aanmelding zo spoedig mogelijk contact met je op en sturen je een e-mail met het adres van de cursuslocatie in Den Haag, de datum, de aanvangstijd en de betalingsmogelijkheden. Wij helpen jou graag met het halen van je theorie examen in 1 dag. Nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, telefoon, whatsapp of social mediakanalen.